Oldalak

2010. szeptember 14., kedd

Wellness-end

Hazatért a varrógép!
Mörren-morcog visszavonva, glanc és flanc, és halkított zümmögés.
Végül 4400 Ft lett az egész wellness számlája, amiből ugye 400 a gyári és eredeti, na-de-aztán-direkt-Brother-be való égő! :o) Ami elég égő... mármint ég, mert máris az volt benne, a jótét mester kicserélte izibe, mert ami volt benne, az ugye nem gyári, nem eredeti, nem jóóóó.
Elmondom nektek a titkot: azért nem jó bele a másik (mezei hűtőgépégő), mert túl sok hőt ad le...és megolvad tőle a műanyag ház. Nem akartam tiszteletlen lenni, ezért nem kacagtam a mester arcába, hogy márpedig vagy tíz éve ilyen égővel megy, és lámlám még nem olvadt meg. Viszont mihelyst hazahoztam munkára is fogtam, elárulhatom a második titkot is: az eredeti nagyszerű, nem hőleadó égő pontosan ugyanannyira melegíti fel a burkolatot, mint a proli.
No erről ennyit. Ha ez kiég végül, megyek és veszek szépen olcsó nemjóóóó égőt újra!
Viszont megérte a kezelés, mert remekül működik a kicsike, ráadásnak mindenhol meg lett olajozva, nem csak ahol az egyszerű halandók is hozzáférnek, így álomcsendes hangja lett újra. Viszi szépen az anyagot, új rugó feszíti a felsőszálat, és az alsó sem rakoncátlankodik.
Tehát mélypont címke eltörölve, mörrenmorcog visszavonva!
Lehet ugyan, hogy csak azért látom ilyen rózsásan a helyzetet, mert végre nem üres a varróasztal! ;o)
Aki pedig egy hétig wellnes-szel, ráadásul az én pénzemen (sajátja nincs is ugye? :o) ), az aztán utána túlórázzon nekem! Szóval...
Folt. köv.

2 megjegyzés:

Megjegyzés küldése