Oldalak

2015. augusztus 22., szombat

Laurának még

 Hogy én se maradjak le Zsuzsi mögött az ajándékvarrásban, itt is készült a tiszteletbeli keresztlánynak egy-két apróság.
Zsuzsi erősen inspirált a nyuszis takaróval, így nálam is elkészült egy tapsi, csak piciben, így a részleteket hímeznem kellett rajta (ó, és fordítva állnak a fülei...):


Bevallom, míg a takaró el nem készült gondban voltam, hogy mit készítsek (kivéve a kispárnahuzatból addigra már elkészült szoknyát), de aztán kiötöltem, hogy a takaróhoz jó lesz egy szatyorka, a nyusziminta meg milyen helyes lenne egy kistáskán:


A szatyor egyébként kifordítva is használható:Arról meg azért se mesélek, hogy a fülek szabásánál elnézett méretek miatt mennyire volt gyötrelmes kifordítani őket... De végül egy biztostű jött a segítségemre, és mint gumit a gumiházba, önmagába visszahúzva végül csak kifordultak azok a pántok is.
Van még egy táska rendelésem, csak ihletem nincs még hozzá, és tányéralátétek is készülnek majd megint, egy visszatérő vevőnek, csak azokhoz meg még nem értek ide az anyagok, de valamivel azért addig is...


Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése