Oldalak

2013. augusztus 2., péntek

Meleg, meleg

Nyáron meleg van, ezt nem is ragozzuk, de a meleg kombinálva munkával kicsit kiütött minket is az itthoni gépek mellől. Azért készült ez-az...
Zöldséges pite brokkolis-újkrumplis-sonkás változatban:


Újhagymás-krémsajtos-sonkás változatban (itt hangsúlyoznánk, ezek nem gonoszkodásból kerülnek ide, hogy a nyálát csorgassa a nyájas Olvasó, hanem, hogy ötleteket kapjon, mit üssön össze ebédre!!!):


A Zsuzsi sorozat következő példánya egy csupa pasztell-cukorkaszínekből összeállított, kockákban tobzódó hölgyemény (már a meskán):


Aztán, mivel a fiúkat érdemtelenül mellőztük, készült egy kalóz Bill, koponyás overállban, csupa kékben-fehérben-pirosban-feketében: 


Akinek méltó párja kalóz Zsuzsi, nem kevésbé drámai öltözetben:


Míg az első darabok elkészültek a meskára, látogatók jártak erre, és nem várt sikerrel rajongták körbe a vad testvérkéket. Nagyüzemi termeléssel tudnám csak kielégíteni az igényeket, de feltételül szabtam, hogy aki ilyet akar, az segítsen szabni...
Egy utánpótlás pár máris készül, a külső keret azonban változik, egyrészt, mert nem nagyon varrunk ismétléseket, másrészt, mert a kockás ing nem adott elegendő anyagot a duplikátumokhoz. :o)


Csökkentett üzemmódban, de nem lankadó lelkesedéssel:


Folt. köv.

3 megjegyzés:

Vica írta...

Ó, nagyon jó ötleteket kaptam. :-)))
(De azért a nyálam csorog. :-))))) )

Bejus70 írta...

Vééégre, rosszgyereket csináltok, nemcsak szendét!
És ni, ezeknek még a lépése is vagányabb! ;-)

Hegemony77 írta...

Nagyon guszták a kaják!
A Zsuzsik megint csak nagyon tetszenek!

Megjegyzés küldése