Oldalak

2018. július 5., csütörtök

Felhívás, nem keringőre :)

Ismeritek a Gyöngyszemek Alapítványt? Én nemrég ismertem meg őket, Bandi bátyám révén, aki megkért, hogy szavazzak rájuk a dm- Együtt egymásért akciójában, ahol nyári táborukhoz szerettek volna támogatást nyerni. Rájuk szavaztam, de még így sem nyertek. Nem csodálom, rengeteg jelentkező volt, és mindnek nyernie kellett volna...

Na de, a lényeg az, hogy már annyi kézműves licitre ajánlottunk fel Krisztivel ezt-azt, jó célokra, hogy az jutott eszembe, miért is ne lehetne egy ilyen árverés az ő tábori alapjuk javára is?

Azt gondoltam, hogy indítok egy fotóalbumot a Facebook oldalunkon, ahova felkerülhetnek a felajánlott kézműves alkotások, és kommentben lehet rájuk licitálni a hónap végéig. A nyertes licitek gazdái utalhatnak az Alapítvány bankszámla számára, és mi, az alkotók pedig átadjuk/elküldjük a tárgyakat az új tulajdonosaiknak, amint megkapjuk a visszajelzést a támogatások beérkezéséről. Így a távolabb élők is támogathatják a jó ügyet.

Első körben tehát hozzátok szólok, kézművesek (hobbi alkotók is, természetesen!!!), ha van kedvetek, kapacitásotok, egy-egy szép alkotásotokkal segítsétek ezt a jó ügyet!

Vágjunk hát bele! Legyen július az ő hónapjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése