Oldalak

2015. szeptember 2., szerda

Tornazsákok sztároknak

Drága unokatesónktól kaptunk egyszer egy nagy csomag anyagot. Széles volt a választék mind textúra, mind minőség, mind színek és minták terén. Már akkor nagyon megtetszettek ezek a szürke dekorvásznak, melyek erősebbek a farmernél is, csak épp lazább szövésűek. Már akkor táskában gondolkodtam a jövőbeli felhasználásukkor, de az idejük még csak most jött el:


Bélésnek foltmintás és nagyon színes vásznat használtam, egyrészt mert abból van egy csomó, másrészt meg hol van az előírva, hogy bélés csak unalmas anyag lehet? :o)


A kész cuccok valójában tornazsákok (azért a táska fogalmába beleférnek...) két nagyobb keresztlánynak, mert a régi tornazsákjaik meg is koptak, és tán kislányosak is két ilyen ifjú hölgyhöz (ha ezt olvasnák, nagyon kikacagnának a megfogalmazásért!).


 Zsinórral behúzható a tetejük, a zsinórokat malacorr-ok tartják helyen, a vállpántok fixek, és szerencsére a monogramokhoz is találtam egyforma mintájú, de eltérő színű vásznakat, hogy még jobban passzoljon a két zsák, ha együtt közlekednek a csajok.


Bár csak a második iskolanapra sikerült elkészülnöm velük, azért így is osztatlan sikert arattak.
Most viszont nekiesek egy újabb rendelésnek kávészínekben (amire türelmesen vár a megrendelő) vagyis...


Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése