Oldalak

2011. január 22., szombat

Újabb bögrealátétek

A mai varrás receptje: végy néhány marék piros, világoskék és fehér négyzetet... varrogass belőlük felezett-háromszöges foltot, és kezdj kirakózni!


Ha kész a két szives blokk, keress hozzá némi társanyagot, mondjuk egy sötétebb, és egy világosabb kéket:Ha ezeket is összevarrtad, tűzd összevissza a varrógéppel:Végül pedig a másik anyagból készült pánttal szegd el a széleket, hogy még jobban összepasszoljanak!


Aztán nincs más hátra, mint szedj elő két bögrét, ami illik /vagy nem illik :o) / hozzá, és teázz valakivel kettesben, mégha nincs is Valentin-nap!

(Ha nincs kedved megvarrni, megveheted a meskán.)

Mivel a múltkor vett anyagok már megszáradtak a beavatásuk óta...
Folt. köv.

4 megjegyzés:

bemka írta...

hát ez bizony nagyon szép :)

Ági írta...

Egyre nagyobb kedvet kapok Tőletek a poháralátétekhez :-)) Kérdés, hogy a családom tagjai ráraknák-e a bögréket, vagy inkább mellé?

dióhéj írta...

hát mosmá nekem is kell varrni egy bögrealátétet, annyi helyen láttam és olyan praktikus, igaz én nem valentinnapolok, de majd hétköznaposat varrok :)

a Matula ikrek írta...

Köszi a dícséreteket lányok!
Most tervezem "hétköznaposok" sorozatgyártását saját használatra is, nem vagyok ugyan tisztaságmániás, de csak jobb egy alátétet dobni a mosásba, mint karikákat tisztogatni a bútorokról... :o)
A családtagokat pedig motiváld személyre szóló darabokkal, hátha...

Megjegyzés küldése