Oldalak

2012. december 27., csütörtök

Egy nagy adag ajándék

Mikor ezekhez az ajándékokhoz bevásároltam, azt mondták a Rőfösben, hogy az idei év slágerajándéka. Mit van mit tenni, ennyire trendi ötleteink vannak?! :o)


Kilométereken át szegtem be polárplédeket vászon-szalagokkal, mondhatom nem volt túl izgalmas feladat. De mindent a keresztlányainkért! :o) A kisebbek már változatosabbak voltak, mert ott három színű szalaggal variáltam, követve a takaró alapszíneit:


Viszont a negyedik ugyanilyennél már ez se volt nagy újdonság. :o)
A nagyobbaknak kék alapon virágos-epres anyag került, ehhez egyiknél egyszínű zöldet, és a másikhoz sárga-fehér kockást használtam szegőszalagnak:


Remélem mindenkinek tetszeni fog, mert sajna, nem volt túl nagy a választék a nekünk tetsző polárokból. Az anyukájuk kapja az első képen szégyenlősen mutatkozó szürkét, arról sajnos nem készítettem képet kiterítve, a csomagolás előtt.
Az utolsó pillanatban pedig még elkészült anyukánknak a soron következő fogókesztyűje... ezúttal mézeskalácsos anyagból /a színei melegebbek, mint a képen/. Remélem ezt már sikerült akkorára méretezni, hogy a fiúk keze ne férjen bele, mert mindegyik elődjének az lett a veszte, hogy "valaki" kiégette. Ámbár ezzel a malmomra is hajtják a vizet, mert egy ajándék mindig adja magát... :o)


Egyelőre ennyi, de...


Folt. köv.

3 megjegyzés:

Vica írta...

Látom a polár nálatok is akkora nagy sláger volt, mint nálam az idén. :-)

A biciglizős kislányos nagyon coooool, ahogy a keresztlányom mondaná. :-))
Megkérdezhetném, melyik rőfös boltban vettétek, valamint mennyi a métere felétek a polárnak??

a Matula ikrek írta...

Bizony, ha minden évben egyenajándékot kapnak a lányok, egy idő után nehéz kitalálni valami újat. Így lett nálunk a polártakaró az idei sláger.
Ezeket a veszprémi Rőfös boltban vettük, 1400-1600 körül volt méterük, a hosszabb szálúak 2000 fölött lettek volna méterenként.

rózsaműhelye-2010 írta...

Egy pillanatra megpihen az
órarugó, míg a himnusz
szól, vigyázban áll a két
mutató. Majd a nagyobbik egy picit előre
dőlve, átlép az új
esztendőbe. Onnan visszaszól a kicsinek:
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

Megjegyzés küldése