Oldalak

2012. március 1., csütörtök

Röf-röf

Vagyis, hogy turkálóban jártam ma, és milyen szerencsés voltam. Ezzel a tarkasággal hangolódok a tavaszra-nyárra.


Egy elhalasztott barátnői találka helyett vigasztaltam magam azzal, hogy benéztem a Deáktól az Astoria felé útba eső turkálóba. Rengeteg tarka holmijuk van, sokszor extra kedvezményekkel. Teljes áron sem rosszak a cuccaik, figyelembe véve, hogy egyedi, és jó minőségű lesz a ruha, amit veszel magadnak. Láttam ma egy vadonatúj, többféle bordó alapon barokk medalion mintás, csipkemintával is bohósított ágynemű garnitúrát, de azt nem hoztam el, mert elég nehéz volt. Nagyon jó mintás férfiingeik vannak, amik engem mindig gyereknadrág varrásra csábítanak, de ez sajnos az a kategória, amit kb. annyiért tudnék eladni készen, amennyiért az inget megveszem.
Ezért inkább magamnak kerestem pár blúzt:


, és persze vettem némi alapanyagnak valót:
egy újabb pongyolát, valószínűleg megint kislány mellények alapjául, majd meglátjuk:


a rajzfilmfigurás nyakkendőket meg nem bírom otthagyni, hiába nem tudom, hogy kié lesz, vagy mi lesz belőle,


a hátteréül szolgáló lila-fehér kockás hálóing is gyerekruhává kíván lényegülni, csakúgy, mint a következő kép hátterét adó sárga kockás... izé, keskeny, hosszú, függönyféle. A szoknya meg véletlenül került elém, ahogy egy másik vásárló forgatta a gyerekruhás láda tartalmát. Mielőtt még befordult volna alulra, gyorsan utánakaptam, és milyen jó ötlet volt, ennyi keresztlány mellett biztos nem marad árván. :o)

Némi madárcsicsergéssel aláfestett séta egészítette ki ezt a remek vadászatot egy tökéletes délutánná... és még csak csütörtök van! :o)

Nektek milyen napotok volt?

folt. köv.

1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Ismét csodás dolgokat találtál, kíváncsian várom az alakulásukat! :)

Megjegyzés küldése