Oldalak

2010. április 29., csütörtök

Napkalapos Lara



Az első képes bejegyzés (amit még sok fog követni) csak kis figyelemelterelő, mert hogy mi készül a két varrósarokban, az még hétvégéig titok.
Ugye senki nem felejtkezett el az anyák napjáról?
Ez a kis kép csak úgy menet közben készült barátnőnk barátnőjének a kislányának. Azért is kerül ide fel, mert ez valami ránk jellemző. Persze a Napkalapos Zsuzsi mintát minden foltvarró ismeri, sőt azt sem írom, hogy mi találtuk fel a spanyolviaszt a névhímzéssel, de ez valami olyan, amit már sokan kértek tőlünk.
Semmi extra, csak egy kis személyes a kedves kép kiegészítéseként.
Csak annyi érdekes van benne, hogy bár doboznyi hímzőfonalam is van itthon, ezeknél a képeknél véletlen sem használom őket, mert az első így dekorált Zsuzsit is varrócérnával kellett hímeznem, akkor még hímzőcérna hiányában. De talán jobb is így, mert három szállal számolva a kép színeit is vissza lehet adni. Bár nem állítom, hogy a kedvenc kicsi varrótűmbe egyszerű betuszkolni három szál cérnát, pláne este fáradt szemmel, de talán megéri.
Majd kiderül, ha a tulajdonos véleményt nyilvánít! :o)
Viszont aggodalomra nincs okunk, tapasztalataink azt mutatják, a gyerekek a leghálásabb foltosközönség. Ezért is készül a legtöbb varrományunk nekik.
Majd meglátjátok! ;o)

Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése