Oldalak

2011. augusztus 9., kedd

Hát így állunk...

lejárt a gyöngyélet, tegnap délután mehettem vissza dolgozni. :o)

Sajnos a két hét mérlege meg sem közelíti az előre tervezettet, de azért haladást mutatnak a varrományok, például a képek a Meskára, máris keretezett állapotban vannak (millió képnyi e-mailes konzultáció során kiválasztott keretekkel):Szemfülesek észrevehetik, hogy a jobb alsók már csak tűzésre várnak...

Azért szinte minden volt a szabadságban, ami kell: sok varrás, lazulás, csavargás, közös varrás, elmaradt filmek és könyvek kivégzése, a strand viszont az ellenünk fenekedő időjárás miatt kimaradt. De még nincs vége a nyárnak, szóval az is pótolható még!

Ráadásképp tegnap, korán reggel olyan meglepetéssel szembesültem, hogy valaki (no de ki?) benevezett minket a Goldenblog versenyre. Köszönjük a belénkvetett bizalmat, igazán nívós társaságba kerültünk! Eredetileg szavazni tévedtem oda Belinda-blogjáról, szóval ajándék volt, hogy a listában a mi nevünkkel találkoztam! :o) Ki is tettünk egy szavazógombot oldalra, bár inkább csak a játék kedvéért, hiszen nálunk sokkal ismertebb blogok is vannak nyilván. :o)

Hogy legyen mivel fogadni az újonnan jövő olvasókat, megyünk is vissza varrni...

Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése