Oldalak

2016. szeptember 23., péntek

Takaró és "télikert"

Elkészült hát egy igen kellemes, meleg flanell palacsinta tekercs, munka mellett körülbelül egy hónapig tartott. Kis tulajdonosa meg se várta a megszületéssel, de így sincs elkésve.


 Egyéb nevet nem is kapott, minthogy Áron bácsi takarója. Mert születésekor a "kis" unokaöccs 58 cm volt és hozzá négy és fél kiló. Tehát bácsi. :o)


 Végül a többségi szavazatot kapott elrendezés valósult meg, itt és a fészbúkon is ez kapta amúgy a legtöbb voksot, bár az én kedvencem épp nem ez lett volna. A végeredménnyel azért elégedett vagyok, főleg, hogy ilyen szépen sikerült steppelnem is.


 A paradicsomszezon az utolsókat rúgja, így az egyik már kifogyott ládába átültettem párom későn kapott paprika palántáit, hogy a konyhaablakban teljesíthessék be paprikaérlelő sorsukat.


 De csak azért mert nyár vége ide vagy oda, még időben észbe kaptak, és a növekedés mellé virágozni kezdtek, aztán pedig ilyen helyes kis méregzsákokat kezdtek növeszteni:



Kár lett volna veszni hagyni őket! :o)

Most gyorsan varrok rendelésre egy csurom-rózsaszín Zsuzsit, de aztán egy másik babának készülök takarót remekelni, az már lányos lesz. Sőt tündéres!!! Remélem nem tart egy újabb hónapig!


Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése