Oldalak

2016. február 16., kedd

A szarvasbogaras pulcsi

Megint valami, ami magamtól nemigen jutna eszembe. Megrendelésre készült a polár pasi pulcsi (jó, polárpulcsikat azért már varrtunk párszor, a bátyánknak, apukánknak, pasijainknak), az újdonság az volt, hogy egy neten látott, skorpiós tetoválás mintájára ennek legyen a vállán egy jó nagy szarvasbogár. Hát lett. A polár anyagra nem szívesen vesződtem volna a bogarazással, így a két vállrész vászon rátétet kapott, arra már könnyebben ment a hímzés, és a bőrből kivágott bogár felvarrása. Ahhoz képest a pulcsi összeállítása, és a cipzáras, galléros nyakkivágás szinte gyerekjáték volt. :)
Bemutatja a pulcsinál egy számmal kisebb Férj, akinek még gyakorolnia kell a fotóháttér közepére való elhelyezkedést. :) (Igen, rövidnadrágban van. Férj fajtája jegesmedve.)


Folt. köv.

6 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Ez nagggyon jó lett!

a Matula ikrek írta...

köszi! :)

Bejus70 írta...

Marrhajó! :)Mármint a szarvasbogaras ötletű pulcsi, a jegesmedve típusú férjet nem merném dicsérni, mert még félreértenéd! ;) (Pedig igen jó fej lehet, ha engedi magát publikálni!)

a Matula ikrek írta...

Ó, a Férj is dicsérhető, nem csinálok én gondot ebből, végtére is, én is őt választottam. :) A pulcsi dicséretét is köszi, az már részben az én érdemem. :)

Kamilla írta...

Polárpulcsi rövidgatyával, milyen jegesmedve az ilyen :-D De ez a bogaras pulóver nagyon ott van!

a Matula ikrek írta...

A pulcsit csakis kérésre, a fotó kedvéért vette fel, nem hőérzete javítására. :D

Megjegyzés küldése