Oldalak

2013. február 20., szerda

Nick-nack Károly bácsi után

... még ezeket szabtam:




Ezzel a harmadik napnak is vége. Holnap...

Folt. köv.

5 megjegyzés:

Ági írta...

ezt én nem értem... Ha én szabadságot veszek ki, akkor sika-mika, pókkergetés, lomtalanítás van idehaza:-(( Valamit én nagyon nem jól csinálok, mert ez a "Te szabadságos programod" nekem sokkal jobban tetszene :-)) Itt az ideje, hogy változtassak a régi szokásaimon! A bejegyzésedet elmentem és majd mutogatom a családomnak, ha az elhatározásom ellen mernének felszólalni! :-)
Ági

a Matula ikrek írta...

Ági, te tényleg nem jól csinálod, a szabadságot magadnak veszed ki, arra való, hogy élvezd! Nálam is lenne mit takarítani, szó se róla, de az megvár, nem várjuk az angol királynőt vendégségbe. :o)

Hegemony77 írta...

Számomra már csak az nem világos, hogyan tudsz ennyi mindent megvalósítani egy nap alatt... Tuti nem alszol/alszotok!

Unknown írta...

Sziasztok! Nagyon nagyon kezdő vagyok varrásból még... De rengeteg praktikus tanácsot kapok tőletek,amit használok is sikerrel :) Azt szeretném kérdezni, hogy a fűzőbe tesztek valami merevítőt? És cipzáros vagy füzögetős? Belevágnék én is :) Csodás tehetségetek van mindehhez! Gratulálok! Reni

a Matula ikrek írta...

Móni, aki le tudja magát kicsinyíteni a mikro-varrásokhoz, az egy kis nemalváson igazán nem akadhat fenn! :o)

Reni, a fűzőknél az anyagtól függ, hogy merevítőt teszek-e bele, sztreccs farmeroknál nem igazán van rá szükség, de vékonyabb, kisebb tartású anyagoknál bizony jöhet a merevítőpánt. A záródás szintén lehet ilyen is, olyan is, többet varrtam már oldalt cipzárasra, azzal kicsit egyszerűbb, és gyorsabb az öltözés, de készült már, és a most szabottak között is lesz elöl, vagy hátul a fűzéssel záródó.
A dicséreteket köszönjük, ha bármikor segíthetünk, csak kérdezz bátran! :o)

Megjegyzés küldése