Oldalak

2016. július 22., péntek

Fehér-zöld-narancs és emberevő macska

A múlt heti vihar nálunk erős jéggel jött, szerencsére a szilvaméretű jegek már zuhogó eső közben potyogtak, így megúsztuk a rolón három kis lyukkal. De az udvar kellemetlen tél végi látványt nyújtott utána:


 A kisebb méret viszont már az eső előtt elkezdett esni, marékszám lehetett szedni még később is:


 A rózsám fölé kerti széket tettünk, az megúszta, de a szederből és a málnából ez maradt csak:


 Még szerencse, hogy a paradicsomok ládában laknak, azokat már a vihar előtt bemenekítettük a faházba, így mostanra ilyen szépen beindultak:


 A bolti szilvából készült pitét csak azért mutatom, mert olyan lett, mintha egyenként csomagoltam volna a tésztába a gyümölcsöt (párom javaslata volt, hogy állítsam is ezt, ha valaki kérdezi...):


 De hogy valami varrós is legyen a bejegyzésben, mutatok két ismétlés Zsuzsit, egy kedves írországi érdeklődő kérésére készültek másolatok a "sütőtök és sárgarépa" változatokról, csak sötétzöld kerettel. Már úgyis olyan rég varrtam ilyet, komolyan hiányoztak. :o)


 A termékfotózásban a szomszéd macska segített, itt ugyan csak a lábát látjátok, de közben a fényképezőt tartó kezemen rágcsálta a kisujjamat. Ez valami új szokása... Nem tudom, kezdjek-e félni, vagy csak nevessek rajta továbbra is...


Jövő héten tán több olvasnivalót produkálok, tekintve, hogy szabadságon leszek, de még ezen a héten egy családi megrendeléssel...


Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése