Oldalak

2015. február 22., vasárnap

Indokolt igény

Párom nem használ pénztárcát. Sem igazolványtartót. Én viszont utálom az aprópénztől és kulcsoktól kilyukadt nadrágzsebeket javítani, meg a gyűrött igazolvány jellegű cuccokat (főleg, hogy pénzbe kerül újat csináltatni belőlük), így aztán mióta csak ismerjük egymást, farmer "szütyőkben" kénytelen tárolni ezeket a holmikat. Bár ezeket legalább szereti. Olyannyira, hogy az összes meg van még a szekrény egy előlem rejtett zugában...
Ez itt a legutóbbi példány:

A farmernadrágból bontott címke nem díszítő funkciót tölt be, legfeljebb annyiban, hogy viszonylag dekoratívan takarja a zseb cipzárjának felső felét.
A héten rendelést kaptam, hogy kéne már egy új példány, mert valamelyik igazolvány sarka kikoptatta az anyagot, és majdnem lyukas már...
Mire én kézbe kaparintottam, nem annyira "majdnem" volt lyukas:Alaposabb vizsgálat után három folytonossági hiány is találtatott:
Rock koncertre fura kesztyűnek még jó lenne. :o)
Ezért varrtam ezt az új darabot (a farmeros dobozok úgyis elöl vannak) :

A zsebhez most nem találtam rövid cipzárt, ezért gondoltam érjen hát széltől-szélig, mi baj lehet?!, a zsebet így is nyitja és zárja. Viszont ilyen hosszú címkém már nem akadt a címkés dobozomban, de szerencsére ott tanyáznak a Zsuzsitól karácsonyra kapott cuki szalagjaim is, amiből ezt a birkást még pasi-cuccon is vállalhatónak minősítettem, és szerencsére így volt ezzel Atim is! :o)
Most tehát vissza a titkos csomag következő darabjaihoz, azokkal...


Folt. köv.

1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon klassz lett! Jó a "kesztyű" is :))

Megjegyzés küldése