Oldalak

2013. november 3., vasárnap

Második tűzőnap


Részemről kész a steppelés:Most már csak meg kéne találnom a hozzávaló pántokat, amik valahol a varrósban vannak, de nem az első öt, lehetséges, megnézett helyen. A ti varrós sarkotok/szobátok is Bermuda háromszög? :o)

Hát nálam nem ilyen fényes a helyzet a tűzéssel, mert fél napot se voltam itthon, és a két körből egyiknél még javítanom is kellett. Így most öt, körben futó vonalam van:


Zsuzsi mennyiségi munkában mérve ezerszer előrébb jár nálam, viszont arányaiban nem vészes a lemaradásom, mert nekem is már csak két (egyre kisebb) keret és a Zsuzsi körvonala van vissza. Holnap munka után...


Folt. köv.3 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon szép lett!

a Matula ikrek írta...

Köszi Móni! :o)
Közelről nézve én találok benne azért apró tökéletlenségeket, de lassan megtanulom, hogy normál-laikus-felhasználói szemmel nézve azok észrevehetetlenek. Gondolom, a te mini remekműveidnél minden egyes öltés számít, tehát nem is panaszkodok. :o)

Hegemony77 írta...

Az jó, ha kritikus szemmel tudod nézni a saját munkádat, mert az jelzi hogy figyelsz a minőségre. És tényleg: a vevő nem veszi észre az apró hibákat, amit te mégis nagyobbnak látsz. De tiszta lelkiismerettel adsz ki a kezedből szebbnél szebb alkotásokat!

Igen, van hogy bontanom kell egy varrást, mert épp egy feltűnő helyen szúrt fél mm-t odébb a tű :)

Megjegyzés küldése