Oldalak

2013. április 15., hétfő

Édes bosszú...

... avagy jótett nem marad megtorlatlan! :o)

Mikor Kathy csomagot küldött nekünk, némi összeesküvés keretében, megígértük, hogy  a "bosszú" nem marad el, csak megvárjuk, míg elalszik a gyanakvás.
Az igazat megvallva már akkor nekiálltam varrni ezt a két apróságot neki, csak míg oda nem értek, nem mutattuk meg, hogy a meglepetés ne maradjon el.
Az anyagokat nem volt nehéz kiválasztani, miután valamelyik újságos cucchoz hozzá-szólta, hogy szeret olvasni a cuccain, az újságos és a varrógépes anyag adta magát, tehát a fekete-fehér anyagmaradékokból összekréziztem ezt, némi pirossal:


Nem kicsit amorf a forma, nem tagadom, de ha készen megszemlélitek, már valamivel átláthatóbb, ez ugyanis egy szemüvegtok, de a hírek szerint papírzsepitartónak is beválik.
A másik darab egy hagyományosabb fazonú neszeszer, amiben a varrógép minta kapta a főszerepet, és az újságos anyag adja a társaságot neki:


Mivel az újságos anyagból már csak igen kevés csíkocska maradt, ezért a meglévő darabokhoz igazítottam az elrendezést, így az egyik oldalon egyenesen, a másikon ferdén helyezkedik el a mini mintablokk:


Mindketten piros kockás béléssel rendelkeznek:



Örülünk, hogy sikerült vele örömet szerezni!!!



Folt. köv.

2 megjegyzés:

Kathy írta...

Nagyon aranyosak vagytok, igazan koszonom!
Tenyleg nagy volt a meglepetes! Behoztam a leveleket a postaladabol, es mar utkozben eszrevettem, hogy Toletek jott ez a level. Nagy izgalom fogott el, de nem bontottam ki azonnal. Elveztem amint a kivancsisag elhatalmasodik rajtam. Csak forgattam es nezegettem. Vajon mi lehet benne??? :))
Kozben vendegem van M.O.-rol, mar O "csapott" az asztalra, hogy bontsam mar ki vegre, ne csak fogdossam :)
Azota az osszes "olvasnivalot" kimeritettem, nagyon tetszik. Csak egyetlen jo szo van amivel ki tudom fejezni mennyire szeretem a meglepetesemet! IMADOM!
Nagyon szepen koszonom megegyszer!!!!!!! :) :)

a Matula ikrek írta...

Nagyon szívesen!
:o)

Megjegyzés küldése