Oldalak

2012. szeptember 19., szerda

Utolsó előtti

Kicsit lelassult az idő itt a varrósarokban, elhagyott az ihlet kis időre, de már visszatért. :o)

Ezzel és időhiánnyal indokolható, hogy ritkán jövünk blogolni.

No meg persze, azzal, hogy hétvégén például "bulizni" voltunk. A három tesó újfent Pesten garázdálkodott, vagyis semmi garázdaság, csakis fergeteges koncert megtekintése a PeCsa-ban:


Idéztük is a Marisnál olvasottakat, csak a Lord nem az a zúzós zenét játsszó zenekar, hogy sok pogózás lett volna akár még az első sorokban is. :o)

Visszatérve a varrógéphez, és a címben említett utolsó előttiséghez, már megint Pókembert varrtam, de ez már tényleg az utolsó előtti produktum, mert csak darabkáim maradtak, azokkal még egy valamit összehozok, és nézhetünk újabb szuperhősös anyag után... :o)

Kriszti keresztlányom kapott új tornazsákot, mert az elsőben kapott sajna tönkrement. Tehát előtúrtam a kedvenc anyagának maradékait, és a legnagyobb darabot megsteppeltem, rávarrtam a monogramját, majd pókhálót steppeltem a zsák alját képező körre is:


Zsuzsi felvetette, hogy megtűzhettem volna a ruha minden pókhálóját... hát persze... bár bevallom egy pillanatra én is fontolóra vettem, de aztán nagyon gyorsan elvetettem az ötletet.

Utána henger alakú zsákot varrtam, fix pánttal, piros bogyó zsinórhúzóval:


Sötétkék, virágos bélést kapott, remélem ez nem lesz reklamáció tárgya... de ennél a lánynál sose lehessen tudni! :o)

Most viszont közeledik a nővére szülinapja, tehát máris vissza a szabáshoz-varráshoz, vagyis...


Folt. köv.


3 megjegyzés:

Maris írta...

Lord koncerten voltatok? :-D Az jóóóó, volt időszak, amikor sokat hallgattam, persze nem teljesen önszántamból, hanem egy pasi önszántából, de attól még jó volt :-D

De ugye nem hármasikrek vagytok? :-)))))

a Matula ikrek írta...

Bizám, a Lord jó zene, mi is a nagy és erős bátyánk önszántából szoktunk rá (ahogy anyukánk is a Guns'n'Roses-ra), és ezzel egyben a másik kérdést is megválaszoltam. :o)

Maris írta...

Máris értek mindent :-D (Mindig örültem volna, ha nekem is lett volna nagy és erős bátyám, erre tessék... én vagyok a legidősebb hármunk közül. Méretben viszont a legkisebb, hehe.)

Egyébként egészen el vagyok érzékenyülve, hogy eszetekbe jutottam a nagy buli kapcsán :-)

Megjegyzés küldése