Oldalak

2012. március 4., vasárnap

Kék csíkokkal folytatva

A szombat is elég aktívan telt, bár a konyha elvette némi időmet.

Először készült egy adag rakott zöldség, alul egy réteg kelbimbó, fölötte brokkoli, karfiol és kétféle színű répa. Előfőzve, leöntve besamell-mártással, megszórva sajttal, ment a hűtőbe. Holnap elszállítom anyukámékhoz, bedobjuk a sütőbe, míg átsül. Remek vendégváró kaja is lehet, mert előre elkészíthető. Mi rántotthús mellé fogjuk enni, ugyan a fiúk krumplit is vesznek hozzá, mi "csajok" csak ezt esszük köretnek.

Jobb szélen a mai ebédre sült pizza egy része, majdnem későn kaptam észbe a fényképezéshez. :o) Amolyan langalló-féle, magyaros ízvilágú cucc lett, fokhagyma-tejföl-hagyma-bacon-kolbász-tojás-sajt-sajt-sajt...Készült még két őzgerinc-nyi kapucsinós sütemény is, de azt meg még a sütőben kellett volna fotózni, olyan gyönyörű volt. Míg le nem kapcsoltam neki a fűtést, akkor magába roskadt. :o) Persze így se marad belőle hírmondó sem, de nem volt túl fotogén. Meg hát gondoljunk a fogyókúrázókra is, minek a kísértés még képben is?!

Na de mindezek után (meg mosogatás, takarítás, mosás, teregetés, miegymás) előkerült néhány kék vászon, hogy folytatódhasson a heti terv.

Estig sajnos csak a szabásig jutottam, na de még ott a vasárnap délután is...Folt. köv.

2 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Hát a kaják nagyon jól néznek ki!
A kék csíkos változat is tetszik, kevered majd a tegnapi pirossal? :)

a Matula ikrek írta...

Pontosan! ;o)

Megjegyzés küldése