Oldalak

2012. február 16., csütörtök

Rózsaszín buborékok és a grófnő stólája



Zsuzsa barátnőmnek névnapja leszen (ja, tényleg a tesómnak is...), és mivel a karácsonyra kapott neszeszerét lenyúlta a tinilánya, meg mert a régi bolti neszeszere tönkrement, kézenfekvő volt, hogy azt kap megint.

Ezúttal lopásvédelemmel is elláttam, Martinának csak nem kell ZS betűs neszi. :o)

Karácsonykor még nem kockáztattam volna meg a rózsaszínt, de mivel a lecserélendő darab is ilyen, próbát teszek a Bratz-os függöny leeső háttér darabjaival:


Vannak rajta halványabb körök, ezek mellett tűztem (itt jegyezném meg, villanyfénynél nemcsak feketét rossz varrni feketével, hanem rózsaszínen világosabb rózsaszín vonalat követni is), és néhány sárga csillag, ezekre bíztam, hogy unalmastalanítsák az amúgy egyszínű anyagot.

Mivel a bélés fehér alapon apró lilavirágmintás vászon, kivételesen mutatós egy belső fotó is, mert lelátni az aljáig...


Amíg Kriszti ezen ügyeskedett, én még egy stólával kiegészítettem a grófkisasszony kelengyéjét, az időjárásra alapozva, egy álomi puha, ezer éve nálam hentergő műszőrméből:


Remélhetőleg már holnap jövök néhány arisztokratikus képpel... ;o)

Folt. köv.

4 megjegyzés:

Erika írta...

Megnyugodtam. Azt hittem, csak én vagyok annyira vaksi, hogy képtelen vagyok a kötőgépemen fekete fonalat használni ... mint az a bizonyos lyuk ... elnyel mindent...
Belekukkantva a neszi belsejébe, olyan "mélynek" tűnik :) , tetszik

Trudi írta...

Nézzetek be hozzám, gondoltam Rátok egy díjnál... minden kötelezettség nélkül.

Moncsi írta...

Lányok, mi ez a kétszavas ellenőrzés-izé? :)

Ja, már látom is. :)

a Matula ikrek írta...

Köszönjük!
Benéztünk! :o)
Ne is kérdezd Moncsi, lassan szemüveg kell egy kommenthez is... pedig amúgy tökéletes a látásom. Azért elgondolkodtató, hogy sokakat már az egyszavas is visszariasztott a hozzászólástól.

Megjegyzés küldése