Oldalak

2012. február 4., szombat

"Hol a boldogság mostanában?"

"Barátságos, meleg szobában" :o)

Meg a sütő mellett, ha be van gyújtva. Én pedig ma kipróbáltam az újabbik gödrös tepsimet, amin a normál 12 helyett, 24 kisebb muffinnak van fészke kialakítva. Nem volt egyszerű az apróbb papírkosárkákat beszerezni, de végül találtam, hol máshol, mint egy százas boltban, észrevettétek már, hogy néha a máshol, akár szakboltokban hiába keresett dolgokat a százasban lehet megtalálni? :o)

A szokott adag tésztából kb. kettő és háromnegyed tepsi telt ki az aprókákból, sütöttem gesztenyést, simát, és az utolsó adagba maradék trüffelbonbonokat dugdostam.




Kriszti közben a gesztenyés változatot tepsiben sütötte meg:


A varrósarokban pedig ezzel múlatja idejét:

... lassan elkészül az egész csapat Zsuzsi és Bill, a minapi rendelés nyomán. Közben efféle, turkálós szerzemények száradnak, és várnak sorukra:
Egy pár Bratz-os függöny, amiből gyerekruhák lesznek, a sok keresztlányaink egyikének-másikának tavaszi-nyári gardróbjába:


Ez a kockás ing meg nekem szárad nála, no nem én fogom hordani (habár...), ebből valószínűleg gyereknadrág lesz, eladásra, az ilyen vidám darabokat nemigen tudjuk otthagyni.



Én a hercegnő ruhához ülök vissza...

Folt. köv.

5 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon szép a muffin, és klasszak az anyagok is! Viszont most nem toltatok ki velem süti ügyben :)) Én is csináltam gesztenyés muffint! :))

a Matula ikrek írta...

:o) Hogy sikerült?

Hegemony77 írta...

Hát én "paleo"-san csináltam, és már alig van belőle... De hetente 2-3szor sütök muffint, ezt reggelizzük :)

Unknown írta...

Ezt nem bírom kihagyni! ITT VAGYOK :D

Üdv.
BOLDOGSÁG vár :D (Zsuzsi)

a Matula ikrek írta...

Üdv minálunk kedves Boldogság!!! :o)
Ugye barátságos meleg szobában leledzel?

Megjegyzés küldése