Oldalak

2011. július 1., péntek

Július elseje, ahogy ígértük

Mivel ott már fent van, azt hiszem, nekünk sem kell tovább várakoztatnunk a kíváncsiakat, tehát gyorsan eldicsekszünk, hogy hova el nem jutottunk (illetve dehogyisnem), visszük a magyar foltvarrás hírét (virtuálisan)! :o)

Egyik kedvenc, amerikai foltvarrós blogunkon, a Sew We Quilt-en minden hónapban új fejléc készül, az adott téma - színséma szerint beküldött patchwork-ös dolgok képeiből. Eddig csak gyönyörködtünk a havonta megújuló, hol sárgában, hol zöldben, júniusban éppen levendulában pompázó tablóban, de aztán vagy egy hete vettük a bátorságot, és beküldtük a Kriszti által nemrég befejezett piros-kék-fehér takaró képét, pár másik, azonos színösszeállítású apróság képével együtt. Rögtön kaptunk is egy nagyon kedves levelet Madamme Samm-től, az oldal szerkesztőjétől, de az igazi meglepetés csak utána következett, mikor pár nap múlva újra írt, a többiekkel együtt minket is értesítve, hogy egy munkánk bekerült az egész júliusban a blog fejlécében tündöklő remek csapatba!!! :o) Gyorsan megírtuk a rövid bemutatkozást, és a kiválasztott darab történetét, ez angolul nem is volt olyan könnyű (néha még magyarban is ötször átfogalmazom a bejegyzéseket, hogy az igazán passzoló kifejezéseket használjam), és lám, ott olvashattok rólunk egy távoli országban íródó blogon! Illetve ott olvashatnak rólunk az ő olvasóik, hiszen ti már itt figyelitek, és véleményezitek szeretettel a tevékenységünket.
Kíváncsian várjuk, hányan fognak meglátogatni minket itt, a blogunkon, onnan, a messze távolból, bővül-e a virtuális baráti kör, jönnek-e majd (dicséretek) jó tanácsok, visznek-e innen olyan ötleteket, amiket aztán felhasználnak, és továbbadnak... egészen elképesztő belegondolni, hogy az internet ilyen, kontinenseken átívelő, kedves ismeretségeket hozhat.
Aki még nem nézte a Sew We Quilt-et, látogassa meg, érdemes, mindenféle varrható dologról szó esik, rengeteg vendégbloggerrel, sok nyereményjátékkal... és kacsintsatok büszkén a szivecskénkre a fejlécben! :o)

Ui., vasárnapra van még egy efféle, kedves meglepetésünk! ;o)

13 megjegyzés:

Belinda írta...

Tök jó, gratula! Nagyon jól mutattok ott a fejlécben! :)

Vroomans' Quilts írta...

Congratulations on being chosen to represent Stash Manicure's July Banner.

Kékbálna írta...

Gratulálok a sikeretekhez

Ledorka írta...

Gratulálok! :)) Szép fejlécet szerkesztettek, és jl mutat benne a szivecskétek. :)

Margó írta...

Nagy Gratula Nektek!! Igazán megérdemlitek,mert valóban nagyon szép a takaró:)

Hegemony77 írta...

Gratulálok Nektek!!!

bemka írta...

Gratulálok!Megérdemelt jutalom :)

Mtunde írta...

Gratulálunk!

pinsandneedles írta...

Congratulations! Your cute little mugrug fits perfectly in the banner at Sew We Quilt!

Kigwit írta...

Just came over from Stash Manicure to say hi!

Sallie írta...

Congratulations on being chosen by Madame Samm for her banner!

StitchinByTheLake írta...

Congratulations on having your quilt on the banner - it's beautiful! blessings, marlene

a Matula ikrek írta...

Itteni lányok, nagyon szépen köszönjük :o) ...

... and girls from over the sea: thank you very much for coming "so far" to say hi and congratulate. :o)

Megjegyzés küldése