Oldalak

2011. május 25., szerda

Színekben tobzódó megjegyzés, kép nélkül :o)

Varró lányok, asszonyok, óvakodjatok a Hunyadi utcai bolt honlapjára tévedni, Májusi amerikai fedőnéven 512-féle új patchwork-anyaggal csábítják a magunkfajta, vásárlásra hajlamos népet, számtalan "EZKELLNEKEM" pillanatot generálva. :o) (Tudom, hogy ezek után az is megnézi, aki eddig nem is ismerte, de egyrészt miért is ne gyönyörködnétek, és másrészt miért is ne kapkodnátok a szívetekhez/pénztárcátokért ti is, mint én? :o)) Pedig már így is hosszú listám van a kipróbálandó anyagaikból...

Akinek ez nem lenne elég, vagy nagyon szürkének érzi a napját, az kövesse a példámat, és írja be a Google képkeresőjébe, hogy "flowers", vagy, hogy "spring" és máris olyan inger éri, ami tutira nem hagy egy csepp szürke foltot sem maga után. Én egyébként új háttérképet kerestem, és csak azért ajánlom angolul beírni a szavakat, mert így sokkal több képből válogathattok. Én végül ezt választottam.

3 megjegyzés:

Ági írta...

Fejben már meg is vettem a fél boltot! Még szerencse, hogy a távolság miatt nem tudok most rögtön odarohanni, mert csak ebből is és abból is vennék egy keveset...... szóval biztos bűnbe esnék!
Ági

Mtunde írta...

Én nem varrok, csak horgolok, de még így is szétnéztem, hátha...

zazálea írta...

na..., itt a vég.

Megjegyzés küldése