Oldalak

2010. augusztus 13., péntek

Strandajánló

Idei első igazi strandolásom kapcsán.
A nemhivatalos első, egy házi strandolás volt, Annamari barátnőmnél, aki egy medencés házra vigyázott néhány napig (egy jó bébisintér még házra is tud vigyázni :oD), teljes felhatalmazással, amit az időjárás is támogatott, szóval ott is jót pancsoltuk.
Na de, visszakanyarodva, tegnap egy számomra új pesti strandot próbáltunk ki, a Paskált. Zuglóban van, két trolibusz is a közelében jár, a 77-es, és a 82-es. Tiszta, rendezett, így, hogy hétköznap mentünk, elég szellősen voltunk, szép, füves, vannak árnyékadó kedves fák, és büfék, ahova mi csak néhány jégkrémre neveztünk be, szóval a lángosról pölö nem tudok nyilatkozni. :o)
Két medencéjük sem volt zsúfolt, bár úgy hallottam egy beszélgetésből, hogy hétvégén többen vannak ott is. Egy dolgot nem értettem, hogy a medencéket, néhány méteres, járólapos emberi "grillsütő" körben meghagyásával miért kerítették körbe kb. derékig érő beton növényládákkal. Így ugyanis a medencéből a holminkat nem látjuk, vagy a takarónkról a medencében levőket (alkalmasint az éber úszómesterek figyelmére bízott nagyobb gyerekeket). Persze áthidaló megoldás, ha a takarón állva pihenünk, és napozunk. :o)
Ami igazán jó, hogy hétköznap 1500 a felnőtt napijegy, és 1000 a gyerekeké, kedden, strandváró napon pedig még alacsonyabb, 850 a fölnőtteknek, és 600 az ifjaknak.

Szóval, aki még nem próbálta, nézze meg, szerintem érdemes.
De most vissza a varráshoz, szóval...

Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése