Oldalak

2010. augusztus 28., szombat

Blogtalálkozó




Hát, átnézve a pár képet, amit ellőttem, ezek maradtak, ezek is kétes minőségűek, pedig tényleg, a "modellek"-kel nem volt semmi probléma. :)
Az első kép a mi mini kiállításunk, a második magáért beszél, és pici ízelítőt ad a helyszínül szolgáló terem kedves színvilágáról is, a harmadikon pedig Dius babái pózolnak egy csoportképhez. :)
Javaslat: aki kevesli a képeket (mi magunk is), az nézegesse sorra Gina listáján a blogokat, mindenkinél találni pár, vagy profibb fotósoknál sok jó pillanatképet!

Nagyon jó volt élőben látni lányokat, akiknek eddig "csak" a blogját olvastuk-kommenteltük, és ez után még jobb lesz hozzászólni, most már mindenütt arcot-hangot is társítva a képekhez. :)
Kicsit hadd dicsekedjünk az ajándékainkkal is, én voltam olyan mázlis, hogy egy Csoki-folt-féle csodás nesszeszerrel gazdagodtam, a lányok blogján már előre megcsodált, gyönyörű tűzésű szépségből, Kriszti pedig egész csomagot kapott PAgicától, amely ilyen finomságokat tartalmazott, mint hajtogatott szütyő, bársony tűpárna (virtuális egy forinttal utólag megvesszük a benne levő tűket, nehogy "elszúrják" a barátságot!;o) ), illatzacskók, kincstartó dobozka, desszertpapírkosarak (muffinpapír kistesója) válogatott vidám színekben, ÉS egy üveg házi!!! eperlekvár. Valóságos bőségszaru! Köszönjük őket!!!




Ezenkívül pedig most már megmutatjuk, hogy mi mit vittünk (Zsuzsis-Billes edényfogókat, és egy karkötő színsort, mindkét csomagot kiegészítve egy-egy kisebb kupac textilmatricával) :





Végül, de talán ezzel is kellett volna inkább kezdeni, mi is beállunk a sorba, és megköszönjük Ginának a szervezést, és lebonyolítást!Még szép, hogy jövőre veletek ugyanitt!


Folt. köv.

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Nálam is vannak képek a blogtalis logóhoz linkelve! Viszont átküldenéd nekem a babáim csoportképét? Azt elfelejtettem fényképezni. :))
Köszi!!!

Huligánlány írta...

Ó, igazán megtisztelő az Álomkóc-textilképemet itt látni viszont... el vagyok alélva:-)

Huligánlány írta...

ha a te babáid azok ami az ikrek melletti asztalon voltak, azt az én blogomban is megtalálod:-) Le vannak butítva, de ha nagyban is szeretnéd, csak egy emailedbe kerül.

Kata írta...

Lopizom a képet ha nem baj :)

a Matula ikrek írta...

Lopizzad nyugodtan! ;o)

F.Gina írta...

Naná hogy jövőre megismételjük :))

maca írta...

Örülök, hogy benéztetek hozzám is, és annak még jobban, hogy megismerhettelek benneteket!

Megjegyzés küldése