Oldalak

2010. július 22., csütörtök

TelefontokEgy telefontok készült a napokban, rendelésre a takarós fiúnak... :o)Az úgy volt, hogy mindenkinek, mindegyik telefonjára (újabb és újabb...) varrtam már tokot. Kivéve az unokaöcsémnek, de nem gonoszságból, hanem mert a telefonján hallgat zenét, és a tok akadályozta volna a zsinórozást... Most viszont elérkezett a pillanat - na nem az, hogy nem hallgat zenét a telefonról - hanem, hogy kért egy tokot!Kicsit szélesnek látszik... sőt széles is, de hát dagadt telefonnak lesz! ;o)Semmi extra. Kis farmer, némi vékony flíz, csíkos vászon bélés, tépőzár.
Na jó, talán ez a betű, amit összevissza csíkoztam a varrógép egyenes öltésével, hogy némiképp elüssön az alaptól.
A telefontok igazán remek kis varrnivaló, mert a témában hozzám hasonlóan gyakorlottak egy óra alatt simán végeznek vele. Nem elhanyagolható, ha ajándékon gondolkodunk, mert úgyis mindenki cseréli idővel a telefonját, és az valahogy :o) nem szempont a választásnál, hogy a régi tokba beleférjen... Nem is értem.

Viszont így aztán sorozatgyártásba lehet fogni... Nekem ebben korszakaim vannak, egy időben a csajok monogrammjukkal hímzett-virágos farmertokokat kaptak, ezekből most csak kettőről van fotóm.
Mostanában viszont a fiúk vannak terítéken, így jött az újabb sorozat, ezúttal varrógéppel "hímezve" a nevek kezdőbetűi.
És néha akad egy egyedi tervezésű darab is, mint a virággombokkal díszített, ami anyukám telefoncseréjekor látott napvilágot.

Ha valakinek megint új telefonja lesz, majd varrok... :o) Talán felbukkanik egy újabb ötlet.Folt. köv.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése