Oldalak

2010. július 5., hétfő

Narancssárga kis ruhaVégre elkészültem a narancssárga mintás kislányruhával is. Ilyen lett:Összehasonlítva a zölddel:Most felpakolom ezt is a Meskára, és már ülök is vissza a varróasztalhoz, annyi mindent kéne varrnom... :)

Folt. köv.

3 megjegyzés:

Dia írta...

Sziasztok!
Már régóta figyelem a boltotokat a meskán, meg a blogotokat is. Eddig úgymond csak "csendes megfigyelő" voltam. :-)
Most egy kis segítséget szeretnék kérni. A kisfiamnak szeretnék ujjatlan pólót varrni, de sehol sem találok szabásmintát hozzá. Tudtok esetleg segíteni?
Előre is nagyon köszönöm.

a Matula ikrek írta...

Szia Dia!

Akár a legközelebbi újságosnál is találhatsz egy gyerek Burda különszámot, vagy más, gyerekruhás újságot, elég sok van már belőlük. Látván, hogy budapesti vagy, ajánlhatom még a két Burda boltot, a József, és a Vámház körúton, ahol egyesével is kaphatók szabásminták, meg Burdák is, régiek is, újak is, de többnyire még a textilboltokban is tartanak belőle.
De gyerekruha szabás-varrás könyvek is vannak, akár antikváriumban is érdemes nézni, hiszen időtálló szabásminták, az anyagtól és a díszítéstől függ a végeredmény.
Kerestem neked neten, a bookline-on is találtam, "gyerekruha" keresőszóval, vagy a regikonyvek.hu-n is érdemes böngészni.

Dia írta...

köszönöm szépen! Tegnap amit varrtam, egy most használatos pólójáról vettem le a szabásmintát :-)
Szép napot Nektek!

Megjegyzés küldése