Oldalak

2010. július 3., szombat

NapocskaVégre-végre, eljött az Annamária nap, és nem kell tovább rejtegetnem ezt a kis izét, amit kedves barátnőmnek festettem.
Izé, mondom, merthogy eredetileg ez annak a csészének a tányérkája, amit kedvesemnek villamosítottam. Hogy akkor miért nem csészealj, ahogy rendeltetett? Pusztán azért, mert egy hétköznapi kávéscsészének efféle extrákra nincs szüksége nálunk, pláne, hogy naponta többször használja a tulajdonosa.
Mivel pedig a Madebyyou-ban apró kávéscsésze nincs csészealj nélkül, adott volt a lehetőség, hogy valakinek valamit készítsek belőle. Kissé tág lehetőség, egyrészről, hiszen bármit festhettem volna rá, és kissé szűk másfelől, lévén, hogy csak egy pici, négyszögletes tányérkáról van szó. Önmagában hasznosítani nem sok mindenre lehet, még hamutartónak is kicsi, leginkább egy kávéscsészéhez tudnám elképzelni... :)
Szóval maradt a lehetőség, hogy puszta dísztárgy legyen belőle, mosolyogtatóként hasznos apróság. És lőn, egy napocska mindenkit felvidít, hát még az ehhez a mintához tudvalevően ragaszkodó Annamarcit!

Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése