Oldalak

2010. július 12., hétfő

Már megint hímzés

Csak tudnám, ki állította, hogy nem szeretek hímezni... :o)
Mint már a múltkor, a táska készítésénél említettem, néha meglódul a fantáziám. Ezt a lódulást az idő általában megfékezi, azaz, ha akkor nem esek neki a kitalált továbbfejlesztésnek, akkor már sose, ami nem is baj, mert miért varrnék mindig egy ötletből ötvenet. Most azonban az a ritka kivétel van, amikor nem bírtam nyugodni a variációk zaklatásától, és nekifogtam kipróbálni a tündér többszínű változatait. Nem is tudom, végül egy színnel jobb-e, vagy többel, mindenesetre nekem így is, úgy is tetszik.
Miután kész lett a két kép, felmerült a kérdés, hogy akkor most kép legyen-e belőlük, vagy ismét táska. Na, ezt a felelősséget leráztam magamról... Egyszerűen megkérdeztem anyukámat, akinek az egyiket szántam, hogy melyiket szeretné, és milyen funkcióban.
Ezen képek alapján választhatott: (csak akkor még szerepeltek a széleken: némi mezítláb, néhány elszórt papucs, stb., amiktől a kedves olvasókat megkímélendő képszélnyiszálást alkalmaztam) :o)






Azt sejtettem előre, hogy a kékvirágost fogja választani, mert azt az ő kedvenc színeivel varrtam-nem is véletlen... Volt némi előre megfontolt szándék. Végül táskára szavazott, amit teljes mértékben megértek, mert a képeket nézegetve nekem is a farmerok tűntek jobb társaságnak. :o)
Szóval előbb-utóbb újabb táskás bejegyzés várható, addig is...


Folt. köv.

7 megjegyzés:

Belinda írta...

Jéééé, hát hűűűű, naháááát! Blogja van a fantasztikus párosnak! Éljen! :)

a Matula ikrek írta...

Hát igen, (irulpirul) a közléskényszer győzött.
Netbarátnői üdvözlet itt nálunk!!!

csipkelelkű írta...

Sziasztok!
Egy párszor már bekukkantottam hozzátok, és most szeretném továbbadni nektek a Kreatív Blogger Díjat, ha nem bánjátok. Átvehetitek itt: http://csipkelelku.blogspot.com

Belinda írta...

Azt szeretném kérdezni, hogy mit szólnátok a pofátlan ötletemhez, hogy a Banyasztori logójának használhatnám-e a Boszi Zsuzsi képét? Természetesen odaírva, hogy ez a Ti alkotásotok, belinkelve a blogotokat. Ha nem akarjátok, részemről semmi duzzogás vagy nyafogás, felejtve a dolog. :)

a Matula ikrek írta...

Öhm, mi az, hogy nem bánjuk, az nem kifejezés, hogy nem bánjuk. Meghatódva, és elpirulva mondunk köszönőbeszédet az első blogdíjunkért.
Már csak azt kéne tudnunk, hogy hogy kell átvenni. (emiatt is pirulunk)

a Matula ikrek írta...

Kedves Belinda!

Miénk a megtiszteltetés, vidd bármelyik boszi képét! :) Kéred e-mailben, vagy kivágod magadnak?

Belinda írta...

Nagyon szépen köszönöm, már kész is van! :)

Megjegyzés küldése