Oldalak

2010. június 22., kedd

Kislányruhák készülőbenÉdes kislányruhák.
Először is a Meskára feltett zöld mintás ruhácska párja, ha már van a mintás anyagából más színben is Krisztinek. Ezúttal narancssárgában gondolkozunk, egy apró kockás inganyag lesz a párja az álomszép virágmintásnak. Íme, mutatóban a kiszabott darabok kupaca:


No meg persze az ikrek szülinapi ruhácskái. Két, vidám kockás anyagból kombinálok, amik már egy ideje vártak a sorukra. Akciósak voltak annak idején, na! :) Kislányruhának szántuk őket eleve, bár akkor még a Meskára, és ennél konkrétabb tervünk nem is volt velük. Most épp jól jönnek, két, bájos kis ruhához. Nem egyformára, hanem egymás pozitív-negatív képére készítem őket. A képnél kicsit melegebb színük van az anyagoknak a valóságban.


Ez a ruhácska adta az ihletet. Egy Burdából van, ha valakit érdekel, visszakeresem, hogy melyikből, elsőáldozó ruha eredetileg. Persze csak az ikreknél jóval nagyobb méretben van meg a szabásmintája, de semmi baj, mert az egyszerű alapformát simán megtalálom kisebben, az ötletet meg elég könnyű átültetni.


Ha már jobban látszik, hogy milyen is lesz...

Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése